Graviditetsbilleder

Det er en fantastisk tid at være gravid

Det er ikke alle forundt at være gravid, og for dem som prøver det, kan det være den eneste gang de er det. Derfor er det en unik mulighed for at få lavet graviditetsbilleder. Jeg har haft fornøjelse at arbejde med mange gravide kvinder og par, netop for at opfylde deres ønsker om unikke billeder af deres graviditet, og den smukke mave dette giver.

Graviditetsbilleder – det handler om dig

Når du er hos mig for en fotosession, er det min vigtigste opgave at sørge for det hele handler om dig, dine ønsker – hjulpet på vej af min kreativitet og erfaring. Og netop som gravid kan der være forhold der gør at det hele skal tages i det tempo du selv kan håndtere, derfor tager jeg mig ekstra god tid ved en gravid session. Typisk afsætter vi 2 timer, hvor vi tager udgangspunkt i vores indledende dialog omkring dine ønsker, og derfra bygger vi en session op – du kan forvente at vi kommer igennem 3-4 setups (tøj skifte, posering, tema)

Jeg var lidt nervøs for jeg havde aldrig fået taget billeder – men Henrik sørgede for at det hele var roligt og i mit tempo, så jeg nød at arbejde med ham. Jeg har fået de smukkeste gravid billeder, som jeg nyder at se på igen og igen.Stine

Graviditetsbilleder laves omkring uge 33-36

Det er lidt individuelt hvornår billederne skal laves, men min erfaring fortæller at omkring uge 33-36 er en passende tid, der er maven oftest rund flot og kroppen er ikke fyldt op med for meget vand. Det skal dog ikke afholde dig fra at få lavet dem før eller efter – de er de også smukke.

Det kan være en god idé at tage din mand, en god veninde eller måske dine andre børn med, for det give nogle interessante billeder med en smuk kombination – eller bare en god støtte til dig mens du er i gang.

Det du skal medbringe er

Det er en god ide at forberede sig lidt til en gravid session, og selvom alle er individuelle er der nogle ting der går igen.

  • Ankom i løst tøj, og så lidt makeup som muligt
  • Ensfarvet undertøj, BH og trusser
  • Smykker og lignende der betyder noget for dig
  • Tag med så du kan rette på dit hår, sætte det op osv.

Fra idé til færdig billede

Det er en ret strømlinet proces når du som gravid finder ud af du ønsker at få lavet smukke graviditetsbilleder – det starter typisk med du har gjort dig nogle tanker og herefter kontakter mig for at aftale nærmere omkring en dato. Når du første gang får en mail fra mig, vil der være nogle opfølgende spørgsmål omkring dine ideer samt tidspunkt. Når vi i fællesskab har sporet os helt ind på dine ønsker er det tid til at vi mødes i studiet for selve optagelsen. Her starter vi stille ud med lige at sidde 5 minutters tid og gennemgå de aftalte ting før vi starter, så du også selv kan blive klar – er ikke lige nemt for alle at stille sig foran et kamera.

Herfra begynder den egentlige sessions og vi arbejder os igennem de 3-4 setups – med indlagte pauser – og løbende mens vi tager villeder vil du på min computer, kunne se de indledende resultater. Efter end session, vil du se et groft udvalg af de billeder som der skal arbejdes videre med – de vil senere på dagen være tilgængelig på en dropbox, hvor du i ro og mag, kan beslutte dig for hvilke der skal laves helt færdig.

Efter 14 dages tid, får du en mail fra mig, med link til de færdige billeder som du kan nyde fremover og dele med venner og familie.